Vegyen részt kutatásunkban!

Minden kitöltőnek ajándékba adjuk Susan Johnson "Ölelj át! - 7 lépés az életre szóló szerelemért" című könyvét!

A kutatásunkról

Az EFT Alapítvány kiemelt célja a hazai EFT kutatások anyagi és módszertani támogatása és szakmai koordinációja. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézetének kutatócsoportjával közösen két nagy volumenű kutatásunk folyik: 

1.) Az ÉFT módszertanon alapuló Hold me tight! (“Ölelj át!”) párkapcsolati pszichoedukációs program hatásvizsgálatát végezzük: arra vagyunk kíváncsiak, hogy az “Ölelj át!” program hogyan hat a párkapcsolatokraVáltoznak-e a program hatására párkapcsolatunkban megjelenő negatív hiedelmeink? Biztonságosabban tudunk-e a programot követően párunkhoz kötődni? Elégedettebbek leszünk-e a párkapcsolatunkkal? 

Amennyiben Ön is szívesen részt venne kutatásunkban jelentkezzen párjával a kutatas@eft-parterapia.hu címen vagy online űrlapunk kitöltésével. Adja meg saját és párja e-mail címét, hogy felvehessük Önökkel a kapcsolatot és elküldhessük online kérdőívünket. A kutatásban való részvételüket Susan Johnson “Ölelj át!” című könyvének egy ingyenes példányával vagy egy 20%-os vásárlási kedvezménnyel jutalmazzuk, amelyet az EFT alapítvány termékeire érvényesíthetnek.  

2.) A Hold me tight (“Ölelj át!”) párkapcsolati pszichoedukációs program hatásvizsgálatát végezzük szív és érrendszeri megbetegedéssel küzdők csoportjában. 

 

A kutatásban való részvétel részletei:

  • Kutatásunk online adatgyűjtésen alapul. Az online kérdőív kitöltése kb. 15-20 percet vesz igénybe alkalmanként. Összességében a kutatásban való részvétele 1 órás aktivitást igényel majd Ön és párja részéről. 
  • Az online kérdőív kitöltésére három alkalommal fogjuk kérni Önt és párját: az első kitöltést követően 8 héttel, a második kitöltést követően 6 hónappal később fogunk Önnek ismételten megkereső e-mailt küldeni, amelyet párjával külön-külön fognak megkapni a megadott e-mail címeikre.  Fontos, hogy Ön és a párja mindketten töltsék ki kérdőívet mindhárom időpontban, mert csak ebben az esetben biztosítanak hasznos adatokat számunkra és ebben az esetben tudjuk biztosítani az ingyenes könyv ajándékot vagy vásárlási kupont. 
  • A kutatásban való részvétel anonim, ami azt jelenti, hogy nem tudjuk majd válaszaikat személyhez kötni. Minden résztvevő egyedi linket kap az online kérdőív kitöltésére, ilyen módon válaszait párja sem láthatja majd. 
  • A kutatás megfelel a vonatkozó jogszabályoknak, és a szükséges engedélyek birtokában zajlik és a részvétel teljességgel önkéntes.