Sue Johnson végre Magyarországon!

Kedves Érdeklődők! Kedves korábban jegyet vásárlók!

Tekintettel a koronavírus terjedése kapcsán kialakult járványügyi helyzetre, a 2020. május 19-re tervezett szakmai napunkat és az esti előadást, az előadóval is egyeztetve, terveink szerint, valamilyen web alapú formában tartjuk majd meg.
Ennek részleteiről a későbbiekben adunk hírt.
A megvásárolt jegyek költségének visszatérítéséről, ennek módjáról, minden érintettnek e-mailben küldünk majd értesítést. Megértésüket és türelmüket kérve, üdvözlettel:
Dr. Török Szabolcs
az EFT Alapítvány kuratóriumának elnöke

(Házas)pároknak, párra vágyóknak

  • Ha szeretne valami igazán szépet hallani a párkapcsolatok mély mozgatórugóiról,
  • ha úgy érzi szeretik egymást a párjával, de a beszélgetéseik mégis sokszor ugyanazokba a régi kerékvágásokba zökkennek,
  • ha szeretne elgondolkodtató példákat hallani a párok gyakori küzdelmeiről egymással és egymásért…,

akkor ne hagyja ki dr. Sue Johnson “A szerelem új megvilágításban” (A new light on love) című előadását!

Lelkesítő, kapcsolaterősítő gondolatok, példák az előadó sok éves terápiás tapasztalatából, éleslátás, felismerések.

Ez várja Önt 2020. május 19-én 19:00-22:00 óra között a Várkert Bazárban
a nemzetközileg is elismert szakember, továbbá számos szakmai könyv szerzőjének esti előadásán. Szinkrontolmácsolással.

Terapeutáknak

Ha munkája során terapeutaként, vagy segítőként dolgozik egyénekkel, vagy párokkal & családokkal, és szeretne a kötődési szükségleteink jelentőségéről többet megtudni, első kézből egy olyan szakembertől, akit jelenleg a világ egyik vezető párterapeutájaként tartanak számon…,

 

akkor vegyen részt Dr. Sue Johnson

„A felnőtt kötődés elmélete mint iránytű a pszichoterápiás beavatkozásokhoz” (Attachment science as a guide to psychotherapy) című szakmai workshopján!

Térkép a klienseink és kapcsolataik megértéséhez, ajánlások a terápiás gyakorlat számára.

Ez várja Önt 2020. május 19-én 9:00 – 16:30 óra között a Várkert Bazárban,
dr. Sue Johnson első Magyarországon tartandó szakmai napján. Szinkrontolmácsolással. 

„Az ÉFT a pár tagjai közötti érzelmi kötődés Megteremtésére és megerősítésére irányul azáltal, hogy figyelmüket a nyíltság, az egymásra hangolódás és a válaszkészség kulcspillanataira irányítja, amelyek a felnőtt szeretetkapcsolatok lényegét alkotják.” 
(Sue Johnson.)

Az előadóról

„Megértettem, hogy ezekben a drámákban olyan érzelmek ragadnak minket magukkal, amelyek az evolúció évmilliói alatt mélyen belénk rögzült túlélési program részét alkotják. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül ezeket az érzelmeket és szükségleteket anélkül, hogy tagadnánk embervoltunkat. Felismertem, hogy a párterápiában nélkülözhetetlen a szerelem tudományos felfogásának kidolgozása.” (Sue Johnson)

Dr. Sue Johnson az Ottawai Pár- és Családterápiás Intézet (Kanada) és a Nemzetközi Központ az Érzelmekre Fókuszáló Terápiában való Kiválóságért igazgatója, valamint az Ottawai Egyetem klinikai pszichológia professzora és a San Diegó-i Alliant Nemzetközi Egyetem (Kalifornia) kutatóprofesszora. Sue Johnson az Amerikai Pszichológiai Társaság kutatóösztöndíjasa. 

Munkájáért számos kitüntetésben részesült, köztük az Amerikai Pár- és Családterápiás Társaság Kiemelkedő Hozzájárulás a Pár- és Családterápia Területéhez Díj, valamint az Amerikai Családterápiás Akadémia Családterápiás Kutatásért Díj birtokosa. Világszerte tart ÉFT képzéseket a mentális egészség területén dolgozó szakemberek számára. 

A kanadai Ottawában él férjével és családjával. Rajong Gilbert és Sullivan operáiért, a Monty Pythonért, az argentin tangóért és a kajakozásért Kanada északi tavain.

A módszerről

A szerelem és a párkapcsolat mindenekelőtt az érzelmi kötődésről szól, állítja Susan Johnson, az Érzelmekre Fókuszáló Terápia megteremtője. 

Ha a kötődés veszélybe kerül vagy lazulni kezd, gyakran vádaskodni és követelőzni kezdünk, vagy visszahúzódunk és magunkba zárkózunk. Kötődési jelzéseink valójában segélykiáltások, mintha azt kérdeznénk: „Mellettem állsz? Fontos vagyok számodra? Számíthatok rád?” Ám az érzelmi eltávolodás elleni tiltakozásunk gyakran félreérthető, vagy épp az ellenkezőjét üzeni annak, amiről valójában szól. 

A pszichológus és párterapeuta szerző könyvéből a párok megtanulhatják, hogyan teremthetik meg a nyíltság, az egymásra hangolódás és az érzelmi válaszkészség pillanatait, hogy a szerelem életre szóló tapasztalat lehessen.

Hallgasson bele dr. Sue Johnson korábbi előadásaiba!

TEDX (The New Frontier of Sex & Intimacy)

The Laws of Love (live talk)

Időpont és helyszín

2020. május 19.

Szakmai program: 9.00- 16.30

Előadás: 19.00 - 22.00

Cím: Várkert Bazár
1013 Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.

Jegyárak

Pároknak szóló esti előadás a Várkert Bazárban

2020. május 19. 19:00 -22:00

Korai kedvezmény (2020. 03. 31-ig): 6 600 Ft
Normál (2020. 04. 01-től): 9 900 Ft

Terapeutáknak szóló szakmai nap a Várkert Bazárban

2020. május 19. 9:00 -16:30

Korai kedvezmény (2020. 03. 31-ig): 23 100 Ft
Normál (2020. 04. 01-től): 29 900 Ft

Jegyek kaphatók az InterTicket országos hálózatában valamint a Jegy.hu oldalon.

Gyakran ismételt kérdések

A napközbeni workshop szakmai jellegű, segítő foglalkozású szakembereknek, terapeutáknak szól.

Az esti előadás ismeretterjesztő, inkább a nagyközönségnek, de természetesen (sőt!) terapeutákat is szeretettel látunk, akár saját párjukkal együtt.

Nincs. A két programra külön kell jegyet venni, a workshop-belépő csak a workshopra szól.

Tömegközlekedéssel

A Várkert Bazár megközelítése a 16-os autóbusszal: A 16-os autóbusz a Deák Ferenc tér és a Széll Kálmán tér között közlekedik a Budai Várnegyeden keresztül. Az autóbusz Clark Ádám téri megállójától néhány perc sétával elérhető a Várkert Bazár.

A Várkert Bazár megközelítése a Déli Pályaudvar felől: M2-es metróval 2 megálló a Batthyány térig, majd a 19-es vagy 41-es villamossal a Várkert Bazár megállóig.

A Várkert Bazár megközelítése a Keleti Pályaudvar felől: M2-es metróval 5 megálló a Batthyány térig, majd a 19-es vagy 41-es villamossal a Várkert Bazár megállóig.

A Várkert Bazár megközelítése a Nyugati Pályaudvar felől: M3-as metróval 2 megálló a Deák Ferenc térig, majd 105-ös busszal 3 megálló a Clark Ádám térig. A tértől 1-2 perc sétával jut el a bejáratig.

Autóval

A Margit híd, budai hídfő felől az Árpád fejedelem úton és az Angelo Rotta rakparton keresztül haladjon a Sztehlo Gábor rakpart felé. A rakparton haladjon tovább a Fő utca felé a Clark Ádám térig. A Clark Ádám tértől haladjon tovább a Lánchíd utcáig.

Az Erzsébet híd, budai hídfőtől haladjon nyugat felé, majd haladjon egyenesen az Attila útra, forduljon jobbra az Attila úton maradva, majd haladjon egyenesen az Apród utca felé. Forduljon balra, a Döbrentei utcára, haladjon egyenesen az Ybl Miklós tér irányába, majd haladjon egyenesen. Folytassa az utat egyenesen a Lánchíd utca felé.

Parkolási lehetőség a Várkert Bazár mélygarázsában.

Forrás: https://varkertbazar.hu/kapcsolat

A gombra kattintás után a jegy.hu felületére fog érkezni, ezen az oldalon lehet megvásárolni a jegyeket mindkét rendezvényre bankkártyával.

Dr. Sue Johnson az EFT Alapítvány és a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézet meghívására érkezik Magyarországra. Szakmai programja az alábbi szervezetekkel való együttműködésben valósul meg: Magyar Családterápiás Egyesület, Szövetség a Családok Lelki Egészségéért Egyesület, Antropos Mentalhygiénés Egyesület, Harmat Kiadó.

Együttműködő partnerek