Dr. Sue Johnson magyarul

Köszönjük, hogy velünk tartottak.
A szakmai képzés és az esti előadás felületére még egy hónapig tudnak belépni az ajándékokért a www.suejohnson2020.hu weboldalra.
Akiknek technikai problémájuk volt/van az adással vagy a letöltéssel kapcsolatban, és még nem jelezték, írjanak az info@eft-parterapia.hu-ra.

Dr. Sue Johnson: A szerelem új megvilágításban - interaktív előadás a párkapcsolati konfliktusokról

A Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézet és az EFT Alapítvány felkérésére interaktív előadást tart Dr. Sue Johnson, párterapeuta, számos sikerkönyv szerzője.

Dr. Sue Johnson az Ottawai Egyetem professzora, akit ma a világ egyik legjobb, vezető párterapeutájaként tartanak számon. Nevéhez fűződik a párkapcsolatok felnőtt kötődés fókuszú megközelítése, miszerint a párkapcsolatokban legerőteljesebb motivációnk az, hogy valaki mellett biztonságban érezzük magunkat, egy olyan társ mellett, aki érzelmileg jelen van számunkra, akire számíthatunk.

Alapvető terápiás tapasztalata, hogy kötődési igényünk olyan rejtett indíték viselkedésünkben, amit nyíltan csak ritkán vállalunk fel. Az Érzelem Fókuszú Terápia (EFT) a kötődés iránti mély, velünk született vágy meghatározó szerepére helyezi a hangsúlyt, és ennek mentén kínál térképet és megoldásokat párkapcsolati konfliktusaink megoldására, hiányaink betöltésére.

Az előadásra minden érdeklődőt várunk, akinek 

  • reális iránymutatásra van szüksége az egyedüllét és az együttlét útvesztőjében, 
  • párkapcsolati nehézségekkel küzd, 
  • meg akarja menteni a házasságát, 
  • nem tud kitörni az egyedüllét elszigeteltségéből, 
  • vagy egyszerűen többet akar tudni a párkapcsolatok mélyén rejlő mozgatórugókról,
  • tudatosabban szeretné megélni a kapcsolatait és szeretne elgondolkodtató példákat hallani a párok gyakori küzdelmeiről.

A koronavírus járvány okozta kényszerű online átállás miatt minden résztvevőnek EFT önismereti -és kapcsolaterősítő gyakorlat csomagot adunk 4000 forint értékben.

Vegyen részt 2020. május 19-én 19:30-21:30 óra között!

a nemzetközileg is elismert szakember, számos sikerkönyv szerzőjének interaktív előadásán. Szinkrontolmácsolást biztosítunk.

Dr. Sue Johnson: A felnőtt kötődés elmélete mint iránytű - online szakmai képzés egyénekkel vagy párokkal, családokkal dolgozó terapeutáknak, segítő szakembereknek, pszichológiai képzésben résztvevőknek

Dr. Johnson az Ottawai Egyetem professzora, akit ma a világ egyik legjobb, vezető párterapeutájaként tartanak számon. Nevéhez fűződik a párkapcsolatok felnőtt kötődés fókuszú megközelítése, miszerint a párkapcsolatokban legerőteljesebb motivációnk az, hogy valaki mellett biztonságban érezzük magunkat, egy olyan társ mellett, aki érzelmileg jelen van számunkra, akire számíthatunk.

Alapvető terápiás tapasztalata, hogy kötődési igényünk olyan rejtett indíték viselkedésünkben, amit nyíltan csak ritkán vállalunk fel. Az Érzelem Fókuszú Terápia (EFT) a kötődés iránti mély, velünk született vágy meghatározó szerepére helyezi a hangsúlyt, és ennek mentén kínál térképet és megoldásokat párkapcsolati konfliktusaink megoldására, hiányaink betöltésére.

A szakmai képzés a kötődési szükségletek jelentőségét járja körül, ajánlásokat kínál a terápiás gyakorlat számára.

A képzés pontértéke: orvosok és klinikai pszichológusok 16 kötelező továbbképzési (CME) pontot igényelhetnek. Minden résztvevő számára oklevelet állítunk ki.

A képzés angol nyelvű, szinkrontolmácsolást biztosítunk.

A koronavírus járvány okozta kényszerű online átállás miatt a képzés mellé minden résztvevőnek féléves hozzáférést biztosítunk EFT oktató anyaghoz 23000 Ft értékben.

Csatlakozzon 2020. május 19-én 16:00 – 19:00 óra között  
Dr. Sue Johnson online szakmai képzéséhez. 
Szinkrontolmácsolást biztosítunk.

„Az ÉFT a pár tagjai közötti érzelmi kötődés megteremtésére és megerősítésére irányul azáltal, hogy figyelmüket a nyíltság, az egymásra hangolódás és a válaszkészség kulcspillanataira irányítja, amelyek a felnőtt szeretetkapcsolatok lényegét alkotják.” 
(Dr. Sue Johnson)

Az előadóról

„Megértettem, hogy ezekben a drámákban olyan érzelmek ragadnak minket magukkal, amelyek az evolúció évmilliói alatt mélyen belénk rögzült túlélési program részét alkotják. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül ezeket az érzelmeket és szükségleteket anélkül, hogy tagadnánk embervoltunkat. Felismertem, hogy a párterápiában nélkülözhetetlen a szerelem tudományos felfogásának kidolgozása.” (Dr. Sue Johnson)

Dr. Sue Johnson az Ottawai Pár- és Családterápiás Intézet (Kanada) és a Nemzetközi Központ az Érzelmekre Fókuszáló Terápiában való Kiválóságért igazgatója, valamint az Ottawai Egyetem klinikai pszichológia professzora és a San Diegó-i Alliant Nemzetközi Egyetem (Kalifornia) kutatóprofesszora, valamint az Amerikai Pszichológiai Társaság kutatója. 

Munkájáért számos kitüntetésben részesült, köztük az Amerikai Pár- és Családterápiás Társaság Kiemelkedő Hozzájárulás a Pár- és Családterápia Területéhez Díj, valamint az Amerikai Családterápiás Akadémia Családterápiás Kutatásért Díj birtokosa. Világszerte tart ÉFT képzéseket a mentális egészség területén dolgozó szakemberek számára. 

Ottawában él családjával. Rajong Gilbert és Sullivan operáiért, a Monty Pythonért, az argentin tangóért és a kajakozásért Kanada északi tavain.

A módszerről

A szerelem és a párkapcsolat mindenekelőtt az érzelmi kötődésről szól, állítja Dr. Johnson, az Érzelmekre Fókuszáló Terápia megalkotója. 

Ha a kötődés veszélybe kerül vagy lazulni kezd, gyakran vádaskodni és követelőzni kezdünk, vagy visszahúzódunk és magunkba zárkózunk. Kötődési jelzéseink valójában segélykiáltások, mintha azt kérdeznénk: „Mellettem állsz? Fontos vagyok számodra? Számíthatok rád?” Ám az érzelmi eltávolodás elleni tiltakozásunk gyakran félreérthető, vagy épp az ellenkezőjét üzeni annak, amiről valójában szól. 

A pszichológus és párterapeuta szerző könyvéből a párok megtanulhatják, hogyan teremthetik meg a nyíltság, az egymásra hangolódás és az érzelmi válaszkészség pillanatait, hogy a szerelem életre szóló tapasztalat lehessen.

Hallgasson bele Dr. Sue Johnson korábbi előadásaiba!

TEDX (The New Frontier of Sex & Intimacy)

The Laws of Love (live talk)

Időpont

2020. május 19.

Szakmai program: 16.00- 19.00

Előadás: 19.30 - 21.30

Jegyárak

Interaktív előadás & EFT önismereti -és kapcsolaterősítő gyakorlat csomag 4000 Ft értékben

2020. május 19. 19:30 -21:30
Ár: 6 600 Ft

Szakmai képzés oklevéllel & EFT oktató anyag letöltése 23000 Ft értékben

2020. május 19. 16:00 -19:00
Ár: 23 100 Ft

Jegyek kaphatók az InterTicket országos hálózatában valamint a Jegy.hu oldalon MÁJUS 18. DÉLIG.

Dr. Sue Johnson az EFT Alapítvány és a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézet felkérésére tart szakmai képzést és interaktív előadást a hazai érdeklődők számára. Szakmai programja az alábbi szervezetekkel való együttműködésben valósul meg: Magyar Családterápiás Egyesület, Szövetség a Családok Lelki Egészségéért Egyesület, Antropos Mentalhygiénés Egyesület,  Harmat Kiadó.

Partnerek