Dr. Török Szabolcs

Rendelő címe: Budapest-1091, Üllői út 119. I. emelet 20.

Telefonszám: +36-20-663-2387

Email: torok.szabolcs@public.semmelweis-univ.hu

Honlap: https://antroposkozpont.hu

Család- illetve párterápiás végzettsége: család-pszichoterapeuta

EFT-specifikus végzettsége: nemzetközileg akkreditált EFT-terapeuta (Certified EFT therapist)

HMT-csoportvezető: IGEN

Bemutatkozás:

Család- és párterapeuta, illetve pszichoterapeuta szakorvos vagyok.

Jelenleg főállásban a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézetében dolgozom, ahol fő feladataim a Családtudományi és Családterápiás mesterképzés oktatásszervezési és oktatási munkáihoz kapcsolódnak.

Pszichoterapeuta szakorvosi képzésemet a Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta Képzésen végeztem. Családterapeuta végzettségemet a Magyar Családterápiás Egyesületnél szereztem meg.

Az elmúlt években az érdeklődésem az Érzelem Fókuszú Párterápiás módszer irányába fordult, jelenleg főként párokkal dolgozom, ebben a szemléletben. Párkapcsolati konfliktusok, elakadások esetén bizonyul különösen is hasznosnak ez a párterápiás módszer, illetve használható kapcsolatmegújító, kapcsolatgazdagító, prevenciós célok mentén is, kiscsoportos formában (Hold Me Tight / Tarts Szorosan program).

Információk a kapcsolatfelvétellel, terápiák helyszínével kapcsolatban:

Párterápiás rendelésemet az Antropos Központ keretén belül működő család- és párterápiás szakmai közösségben, az EFT Módszertani Műhely keretében végzem. Az EFT Műhely munkatársaihoz bejelentkezni, illetve időpontot kérni a https://antroposkozpont.hu/ honlapoldalon található párterápiás jelentkezési űrlapon keresztül lehet. Itt megjelölhetők a preferált idősávok és a preferált terapeuták személye, illetve más speciális kérések is.