Juhász Dániel

Rendelő címe: Budapest – 1015, HAttyú utca 12.

Telefonszám: 06-70-426-3001

Email: juhaszd.pszichologus@gmail.com

Honlap: http://metronom.net

http://juhaszdaniel-pszichologus.hu

http://humaniablog.hu

Család- illetve párterápiás végzettsége: alapképzésben sikeres vizsgát tett, képzésben lévő családterapeuta

EFT-specifikus végzettsége: alapképzés (Externship)

HMT-csoportvezető: NEM

Bemutatkozás

Szakmai életutam a pszichológia szak elvégzése után elsősorban a klinikai pszichológia és a dinamikus szemléletű gyermek- és felnőtt terápiák irányába vezetett. Pszichológusi munkámmal párhuzamosan kezdtem el képződni a Magyar Családterápiás Egyesületnél pár- és családterapeutaként. Az állami szférán belül dolgoztam a nevelési tanácsadás (Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat), a gyermekvédelem, illetve a magánegészségügy területén is. Mindegyik területen lehetőségem nyílt pár- és családterápiákkal is foglalkozni.
Jelenleg klinikai szakpszichológusként dolgozom gyermekekkel és családokkal az állami egészségügyben, mellette pedig magánrendelésemen fogadok serdülőket, felnőtteket és párokat. Párterápiás munkám középpontjába az utóbbi időben az Érzelem Fókuszú Terápia módszere került, amelyre alapozva egyik kollégámmal együtt létrehoztuk a Metronóm EFT-Műhelyt, amelynek berkein belül EFT párterápiákkal foglalkozunk, illetve gyakorlati munkánkra támaszkodva a módszerrel kapcsolatos kutatói tevékenységet is folytatunk.
Az utóbbi években több cikkem is megjelent, amelyek pszichológiával foglalkozó magazinokban és blogom hasábjain olvashatóak.

Információk a kapcsolatfelvétellel, terápiák helyszínével kapcsolatban:

Bejelentkezés e-mailen és telefonon lehetséges. Jelenleg a Horizont Rendelőben fogadom pácienseimet, amely az I. kerületben a Széna tér és a Széll Kálmán tér közelében található.